

## 2025 SUMMER SYMPOSIUM

## YOU ARE INVITED



Saturday August 23<sup>rd</sup>, 2025



7:30 AM - 7:30 PM



Coral Springs Animal Hospital's Auditorium | 2160 N. University Dr, Coral Springs FL 33071



viviana.restrepo@coralsprings.vet

REGISTER NOW WWW.CORALSPRINGSANIMALHOSP.COM



## 2025 SUMMER SYMPOSIUM

## Saturday August 23<sup>rd</sup>, 2025

7:30 AM-8:20 AM	Registration + Coffee & light Breakfast	50 MINS
8:20 AM-8:30 AM	Welcome and Opening Remarks  By Dr. Ryan Hugh, DVM and William Gardner	10 MINS
8:30 AM-9:30 AM	High ALP, Now What? Navigating the Canine Diagnostic Maze By Dr. Lucia Alvarez, DVM, DACVIM (SA)	1 HR
9:30 AM-9:40 AM	Break / Transition	10 MINS
9:40 AM-10:40 AM	Which Leg is it? Lameness diagnosis and treatment in dogs By Dr. Elizabeth Rawson, DVM, DACVS	1 HR
10:40 AM-10:50 AM	Break / Transition	10 MINS
10:50 AM-12:50 PM	Brachycephalic Obstructive Airway Syndrome (BOAS)  By Dr. Evelyn Caporali, MV, MS, PhD, DACVS	2 HRS
12:50 PM-2:00 PM	Lunch + Sponsor Exhibit Hall + Networking	1 HR 10 MIN
2:00 PM-3:00 PM	Fantastic Leaks and Where to Find Them (Pneumothorax)  By Dr. Joseph Katz, VMD	1 HR
3:00 PM-3:10 PM	Coffee Break / Transition	10 MINS
3:10 PM-6:10 PM	Florida Pharmacy Laws and Regulations By Edwin A. Bayó, Esq.	3 HRS
6:10 PM-6:20 PM	Break / Transition	50 MINS
6:20 PM-7:20 PM	The Oxygen Advantage: Elevating Veterinary Care with HBOT By Dr. Amanda Benton, VMD	1 HR
7:20 PM-7:30 PM	Closing Remarks By Viviana Restrepo	10 MINS
7:45 PM-9:00 PM	TAP 42 Coral Springs, Social and Network	